top of page

TIETOSUOJASELOSTE

 

Tämä tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi maksuttomia tai maksullisia tuotteita tai palveluitamme tai ottaessasi meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta (jäljempänä yhdessä ”Palvelu”), sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää.

 

Käyttämällä Palvelua, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Tässä rekisteri- ja tietosuojaselosteessa viitataan usein ”käyttäjään”, millä tarkoitetaan sivustoilla käyviä henkilöitä, yrityksen asiakkaita sekä maksuttomien tuotteiden tilaajia.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Digitoimisto Wow
Y-tunnus: 2750533-2

2. Rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot

anette@digitoimisto.fi

3. Rekisterin nimi

Digitoimisto Wow asiakasrekisteri

4. Rekisteriin liittyvät sivustot

www.digitoimistowow.fi

5. Käyttötarkoitus

Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä sähköiseen markkinointiin käyttäen Googlen ja sähköpostimarkkinoinnin työkaluja. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus tai sopimus.

6. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä.

Asiakasrekisteri koostuu kahdesta rekisteristä:

Rekisteri asiakkaista sisältää asiakkaan nimen, sähköpostin, puhelinnumeron sekä sopimus- ja tilaustiedot.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot saadaan asiakkaalta sopimuksen syntymisen yhteydessä.

8. Yksityisyys ja tietosuoja

Havumarketing.com -sivuston asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille missään tilanteessa. Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.

9. Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Sähköpostilistalla olevien käyttäjien tietoja (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:

10. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on talletettu. Tarkastuspyynnöt lähetetään sähköpostitse info@havumarketing.com. Yritys ei tarkista käyttäjän antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Käyttäjä voi muuttaa, täydentää ja poistaa tietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta

11. Oikeus tietojen korjaamiseen

Omia tietoja voi korjata ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostitse. Rekisterinpitäjä tekee toivotut muutokset.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet.

13. Evästeet

Sivustoilla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Yritys kerää tietoja havumarketing.com -sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan. Käyttäjän tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet. Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Voit poistaa eväste-toiminnon käytöstäsi selaimesi asetuksista. Sinun kannattaa tutustua selaimesi asetuksiin, koska toimenpiteet ovat aina selainkohtaisia. Huomaa kuitenkin, että jos päätät kytkeä eväste-toiminnon pois päältä, saattaa se vaikuttaa palveluiden tehokkaaseen käyttöön. Sallimalla evästeet varmistat sivustomme sujuvamman käytön.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla anette@digitoimistowow.fi

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 4.11.2022.

bottom of page